Frankfurter Allgemeine: Κανείς δεν παλεύει όσο οι Έλληνες - iefimerida.gr

Frankfurter Allgemeine: Κανείς δεν παλεύει όσο οι Έλληνες

Frankfurter Allgemeine: Κανείς δεν παλεύει όσο οι Έλληνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση φιλίας προς την Ελλάδα εξαπέλυσε η γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», η οποία σχολιάζει τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια σε ρεπορτάζ με τίτλο «Μελέτη: Κανείς δεν κάνει τόσο σκληρές περικοπές όσο η Ελλάδα».

Στο ρεπορτάζ το οποίο αναφέρεται σε μελέτη της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας αναφέρεται πως: «Το κλισέ του αργόσχολου Έλληνα είναι ευρέως διαδεδομένο, εντούτοις όμως καμία χώρα της Ευρωζώνης που βρίσκεται σε κρίση, δεν καταβάλλει τόσο σκληρές προσπάθειες για την εξυγίανση των δημοσιονομικών της».

Η οικονομολόγος, Λάουρα Γουέιμς, υπολογίζει πως τα δυο προηγούμενα χρόνια το ελληνικό κράτος αύξησε την φορολογία και μείωσε τις δαπάνες σε αντιστοιχία 20% του ΑΕΠ. Όπως τονίζεται αυτές οι περικοπές είναι πέντε φορές πιο υψηλές από αυτές που έχει κάνει η Πορτογαλία και η Ισπανία μέχρι σήμερα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ