Κουτσιανικούλης τριετίας στον ΟΦΗ - iefimerida.gr

Κουτσιανικούλης τριετίας στον ΟΦΗ

Κουτσιανικούλης τριετίας στον ΟΦΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, προτίμησε τελικώς να παραμείνει κάτοικος Κρήτης, φορώντας μετά την φανέλα του Εργοτέλη, αυτή του ΟΦΗ. «Ύστερα από αρκετό καιρό και μια επίπονη διαδικασία για μένα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό. Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Μάνθο Πουλινάκη η παρουσία και η επιμονή του οποίου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΟΦΗ», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης.

Φωτογραφία: ofifc.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ