Γκάφα ολκής από πολιτικό: Οι βιασμένες δεν μένουν έγκυες! - iefimerida.gr

Γκάφα ολκής από πολιτικό: Οι βιασμένες δεν μένουν έγκυες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος γερουσιαστής του Μισούρι, Τόντ Έικιν, σε μία προσπάθειά του να δηλώσει την έντονη αντίθεσή του στις εκτρώσεις, μάλλον ξεπέρασε λιγάκι το όριο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις απο τους πολίτες του Μισούρι αλλά και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια συνέντευξης, αν θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνεται έκτρωση σε περιπτώσεις βιασμού, έδωσε μία απάντηση κυριολεκτικά αφοπλιστική, αναιρώντας κάθε φυσικό νόμο και καταρρίπτοντας τις βιολογικές θεωρίες.

Συγκεκριμένα ο Έικιν απάντησε: «Απ' οτι έχω καταλάβει απο τους γιατρούς, αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Οι βιασμένες δε μένουν έγκυες, αποβάλει το μωρό ο οργανισμός, αλλά ακόμα κ αν μείνουν, δε συμφωνώ με την έκτρωση! η τιμωρία πρέπει να εφαρμόζεται στον βιαστή όχι στο μωρό!»

Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωσή του αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους ψηφοφόρους και τους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η «γκάφα» αυτή, πιθανά θα του στοιχίσει τη θέση του, αφού αποδεικνύει πόσο αδιάφορος και απόμακρος είναι απο τα προβλήματα του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ