Μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον της Κρίστεν Στιούαρτ πωλούνται ευρέως στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον της Κρίστεν Στιούαρτ πωλούνται ευρέως στις ΗΠΑ

Μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον της Κρίστεν Στιούαρτ πωλούνται ευρέως στις ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό των πρωταγωνιστών του Twilight που έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της σόουμπιζ και προκάλεσε την απέχθεια των θαυμαστριών του Ρόμπερτ Πάτινσον, προς την «άπιστη» Στιούαρτ, τώρα έρχεται ένα ακόμα «χτύπημα» να την αποτελειώσει. Πλέον οι εξοργισμένες φαν του Twilight μπορούν να εκφράσουν την αντιπάθειά τους με ειδικά διαμορφωμένα T-shirt.

Επειδή στις ΗΠΑ τίποτα δε μένει ανεκμετάλλευτο, οι εταιρίες βρήκαν ένα νέο τρόπο να αυξήσουν τα κέρδη τους, τυπώνοντας μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον της Κρίστεν Στιούαρτ όπως «Ο Πάτινσον άξιζε κάτι καλύτερο», η «Στιούαρτ είναι αηδιαστική» και «η Στιούαρτ είναι αλήτισσα» κάνοντας λογοπαίγνιο με τη λέξη vampire και tramp (=αλήτης)

Είναι και αυτός ένας τρόπος να εκφράσουν την οργή τους οι έφηβες θαυμάστριες του Ρόμπερτ Πάτινσον, που είχαν χαλάσει τον κόσμο με σχόλια και δημοσιεύματα όταν μαθεύτηκε το σκάνδαλο. Όσο για την ίδια τη Στιούαρτ... Ας πρόσεχε..

Μπλουζάκια με συνθήματα εναντίον της Κρίστεν Στιούαρτ πωλούνται ευρέως στις ΗΠΑ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ