Ισχυροί άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Ισχυροί άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και συνεχίζονται και σήμερα σε όλη τη χώρα οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι , οι οποίοι κατά τόπους θα φτάσουν μέχρι και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία γενικά δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά απο το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις στα βόρεια, αλλά οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν ισχυροί εως 8 μποφόρ θα κρατήσουν τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 24 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως απο το απόγευμα θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά απο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με ισχυρούς ανέμους που θα φτάσουν απο 6 μέχρι και 8 μποφόρ και λίγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 23ως 29 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες, ενώ στη Νότια Κρήτη θα φτάσει τους 33.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εως και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ