Του καρφώθηκε μία μεγάλη ράβδος στο κεφάλι αλλά αυτός επέζησε! [εικόνες] - iefimerida.gr

Του καρφώθηκε μία μεγάλη ράβδος στο κεφάλι αλλά αυτός επέζησε! [εικόνες]

Του καρφώθηκε μία μεγάλη ράβδος στο κεφάλι αλλά αυτός επέζησε! [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Άγιο είχε», θα μπορούσε να πει κανείς για την περιπέτεια ενός 24χρονου οικοδόμου. Ο νεαρός είδε μία τεράστια ράβδο να του καρφώνεται στο κεφάλι, αλλά όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα σοβαρό, αλλά ούτε καν πόνεσε.

Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο οικοδόμο ονόματι Εντουάρντο Λέιτε, ο οποίος την ώρα που συνέβη το ατύχημα εργαζόταν πάνω σε μία σκαλωσιά στον 5ο όροφο. Τότε γλύστρησε, έπεσε στο κενό και προσγειώθηκε με το κεφάλι στην ράβδο, η οποία κατάφερε και τρύπησε το προστατευτικό κράνος που αυτός φορούσε.

«Το βλέμμα του ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» είπε ο τραυματιοφορέας που τον παρέλαβε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως όταν τον πήγαν στους ιατρούς, ο νεαρός υποστήριξε πως δεν αισθανόταν κανέναν απολύτως πόνο.

Του καρφώθηκε μία μεγάλη ράβδος στο κεφάλι αλλά αυτός επέζησε! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εγχείρηση για την αφαίρεση της ράβδου κράτησε πέντε ώρες ενώ η κατάσταση της υγείας του μετά την επέμβαση εξελίσσεται ομαλά. Σύμφωνα με έναν από τους ιατρούς, ο 24χρονος την γλύτωσε για μόλις λίγα εκατοστά αφού θα μπορούσε να χάσει το μάτι του, ακόμη και να παραλύσει ολόκληρη η αριστερή πλευρά του σώματός του. Συμπλήρωσε δε, ότι «η ράβδος εισήλθε σε μια μια περιοχή του εγκεφάλου που δεν έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία».

Ο Εντουάρντο θα μείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Του καρφώθηκε μία μεγάλη ράβδος στο κεφάλι αλλά αυτός επέζησε! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ