Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Αυγούστου

Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Αιγόκερως

Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υδροχόος

Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.


Ιχθείς

Ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σας, γι αυτό φανείτε προσεκτικοί. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ