Διάστρεμμα υπέστη ο Χριστοδουλόπουλος 5 μέρες πριν τον αγώνα με την Μάλαγα - iefimerida.gr

Διάστρεμμα υπέστη ο Χριστοδουλόπουλος 5 μέρες πριν τον αγώνα με την Μάλαγα

Πρόβλημα τραυματισμού στον Παναθηναϊκό με Χριστοδουλόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε μόλις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα (22/8) για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάλαγα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα από την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη για το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία, θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας προκειμένου να εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η κατάστασή του. Αντιθέτως, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού τέθηκε ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά τ ο τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική Βενεζουέλας και μαζί με τους Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Σπυρόπουλο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Χαμπίμπ Σο έκανε αρχικώς ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε σε ένα μέρος του «οικογενειακού διπλού». Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ