Όλι Ρεν: "Πρέπει να επιταχύνετε τις μεταρρυθμίσεις" - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: "Πρέπει να επιταχύνετε τις μεταρρυθμίσεις"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσαρεστημένη με τον αργό ρυθμό των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, φέρεται να είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Όλι Ρεν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» δήλωσε, «θα το πω ξεκάθαρα: η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και να εφαρμόσει πλήρως το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων».

Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, τόνισε ότι είναι απολύτως απαραίτητο να σταματήσουν τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, «είναι ψευδαίσθηση να πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση στο πρόγραμμα οικονομικής μεταρρύθμισης».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, παρά τις σημαντικές ελλείψεις που αναμένεται να αναφερθούν από την επιτροπή ελέγχου, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα προχωρήσουν τα βοηθητικά δάνεια δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα.

«Παρά τη δραματική κατάσταση που επικρατεί, δεν υπάρχει άλλη λύση», δήλωσε ευρωπαίος διαπραγματευτής στη Welt , καθώς η Ε.Ε δεν φέρεται να έχει αξιόπιστες κυρώσεις εναντίον της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ