Ντομινίκ Στρος Καν: Από αυτήν τη σουίτα στο κελί - iefimerida.gr

Ντομινίκ Στρος Καν: Από αυτήν τη σουίτα στο κελί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξενοδοχείο Sofitel, όπου διέμενε ο Ντομινίκ Στρος Καν, βρίσκεται στο 44ο Δυτικό Δρόμο στη Νέα Υόρκη, πολύ κοντά στην Times Square και είναι ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της πόλης. Ο Στρος Καν έμενε στη σουίτα με τον αριθμό 2806, την καλύτερη σουίτα του ξενοδοχείου, η οποία κοστίζει γύρω στα 3.000 δολάρια τη βραδιά και περιλαμβάνει φουαγιέ, χώρο συνεδριάσεων, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και μπάνιο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της καμαριέρας, ο Στρος Καν εμφανίστηκε γυμνός απ’ το μπάνιο και της επιτέθηκε. Άρχισε να την κυνηγάει από δωμάτιο σε δωμάτιο και στη συνέχεια την πέταξε πάνω στο κρεβάτι.

Παρακάτω οι φωτογραφίες από τον χώρο του εγκλήματος, τη σουίτα και το μπάνιο του ξενοδοχείου.

Ο Στρος Καν είχε δηλώσει το προηγούμενο καλοκαίρι ότι οι Έλληνες “are in deep shit”, δηλαδή ότι βρισκόμαστε βαθιά μέσα στα σκατά. Μεγάλη μπουκιά φάε, που λέει και ο λαός…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ