Μέτρα σοκ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο κέντρο - iefimerida.gr

Μέτρα σοκ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο κέντρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτρα σοκ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας πρότεινε στον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Αθηναίων κατά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «iefimerida», ο Γιώργος Καμίνη πρότεινε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημιακού ασύλου, την τοποθέτηση καμερών σε περισσότερα από 50 κεντρικά σημεία της πόλης, την ενίσχυση της αστυνόμευσης, ενώ στο τραπέζι ενδέχεται να πέσει και η πρόταση για απελάσεις των μεταναστών που παρανομούν.


Οι επιτελείς του δημάρχου επισημαίνουν τις περιορισμένες αρμοδιότητες που έχει ο δήμος στα θέματα ασφάλειας -μόνο το παρεμπόριο-, ωστόσο διάβασαν με πολλή προσοχή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δημοσίευσε το «Βήμα της Κυριακής» αναφορικά με τις ευθύνες που καταλογίζουν οι Αθηναίοι στον δήμαρχο για την κατάσταση στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ