Ποιος δήλωσε: Είναι μάγκας ρε ινάφ ο Ρουβάς να σταθεί μαζί μου; - iefimerida.gr

Ποιος δήλωσε: Είναι μάγκας ρε ινάφ ο Ρουβάς να σταθεί μαζί μου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα, μεγάλωσε στον Καναδά και πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για να προκαλέσει παροξυσμό με το 70’s στυλ και τις ατάκες που σε ρίχνουν κάτω από τα γέλια.

Ο λόγος για τον Toni Sfino, ο οποίος έγινε γνωστός τραγουδώντας από το «Κορίτσι του Μάη» των Olympians και τα «Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα» του Τζο Ντασέν μέχρι το «Τρελοκόριτσο». Ο Tonis έδωσε συνέντευξη στο πατρινό περιοδικό The Best Magazine, με τις επικές δηλώσεις να πέφτουν η μια μετά την άλλη.

Μεταξύ άλλων, ο μοναδικός showman ανέφερε ότι η ενασχόλησή του με τη showbiz ξεκίνησε τυχαία, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο οποίο δούλευε στον Καναδά, τον παρότρυνε να τραγουδήσει ζωντανά, μπροστά σε κόσμο. «Ε, τραγουδούσα λίγο στη λάντζα, ήμουν και ωραίο παιδί και μου ‘πε μια Τρίτη, Τόνι για ανέβα ρέι που δεν έχει πολύ κόσμο να πεις κανένα τραγουδάκι… Ε αυτό ήταν. Από τότε οι πίστες οργώθηκαν και φύτρωσε ο Σφήνος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του, είπε: «Πολλαί γυναίκαι υστεροφημούν και τις προτρέπω να μπιχέιβ. Οι άντρες χαιρετάν σαν μάγκες ρέι με τον Τόνι και τα τσικάκια στάζουν πάσιον».

Ποιος δήλωσε: Είναι μάγκας ρε ινάφ ο Ρουβάς να σταθεί μαζί μου; | iefimerida.gr 0

Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με το Σάκη Ρουβά απάντησε «Ποιος είναι ο Σάκης Ρουβάς…; Είναι μάγκας ρε, ινάφ, να σταθεί με τον Τόνι;», ενώ τέλος τόνισε, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision: «Ο Τόνι στη Ευροβίζιον θα έσκιζε ρέι… Θα μίλαγε όλη η Γιούροπ για μας… Θα τους δείχναμε ελληνικό ταμπεραμέντο, με λεβεντιά και ρωμιοσύνη. Βέβαια, του χρόνου που θα νικούσαμε, πως θα στήναμε εμείς την διοργάνωση…; Ίσως τελικά να μην πήγαινα…; Don’t know ρέι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ