Ενας Βρετανός κέρδισε τα 190 εκατομμύρια ευρώ του λαχείου EuroMillions - iefimerida.gr

Ενας Βρετανός κέρδισε τα 190 εκατομμύρια ευρώ του λαχείου EuroMillions

Ενας Βρετανός κέρδισε τα 190 εκατομμύρια ευρώ του λαχείου EuroMillions
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας παίκτης από τη Μεγάλη Βρετανία κέρδισε τελικά το ποσό ρεκόρ των 190 εκατομμυρίων ευρώ κατά την τελική κλήρωση του σούπερ λαχείου Euro Millions. O τυχερός δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του και έσπασε το ιστορικό ρεκόρ σε κέρδη του εν λόγω λαχείου.

Ο προηγούμενος υπερ-τυχερός στις 12 Ιουλίου 2011 ήταν ένας Σκωτσέζος ο οποίος κέρδισε 185 εκατομμύρια ευρώ. Στο ευρω-λαχείο συμμετέχουν εννέα χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία, Γερμανία, Ιρλανδία) και το γεγονός ότι για δεύτερη φορά ο τυχερός είναι αγγλοσάξωνας οφείλεται στο γεγονός ότι παραδοσιακά παίζουν όλο και περισσότεροι Βρετανοί όσο μεγαλώνει η κληρωτίδα.

Εκτός από τον υπερ-τυχερό άλλα 14 άτομα κέρδισαν μεγάλα ποσά αφού είχαν εξασφαλίσει τα έξι τελευταία νούμερα, τα οποία έφτασαν τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στο ευρω-λαχείο αλλά μπορεί κάποιος να παίξει από άλλη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ