Οι φωτογραφίες του Πακιστανού στον τόπο του εγκλήματος στην Πάρο - iefimerida.gr

Οι φωτογραφίες του Πακιστανού στον τόπο του εγκλήματος στην Πάρο

Οι φωτογραφίες του Πακιστανού στον τόπο του εγκλήματος στην Πάρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες του Πακιστανού που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο, με τον ίδιο να ποζάρει στον τόπο του εγκλήματος, μέρες πριν συμβεί το περιστατικό ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», η οποία και δημοσιεύει τις εν λόγω φωτογραφίες, τις φωτογραφίες είχε δημοσιοποιήσει ο ίδιος ο δράστης, Αχμέντ Βακάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πολλές από τις παρακάτω φωτογραφίες, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής» έχουν τραβηχτεί στα ίδια βράχια στα οποία επιτέθηκε στην 15χρονη.

Αλλοτε μόνος, άλλοτε με φίλους του, ο 21χρονος, ή κατά δική του ομολογία 19χρονος Πακιστανός, παίρνει πόζες με φόντο διαφορετικά σημεία της Πάρου, είτε με τα ρούχα της δουλείας, είτε με πιο επίσημη ένδυση.

Βέβαια, δεν είναι οι μόνες φωτογραφίες με το πρόσωπο του Πακιστανού που ήρθε στη δημοσιότητα, αφού και το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει φωτογραφία του δράστη μέσα από τις φυλακές.

Οι φωτογραφίες του Πακιστανού στον τόπο του εγκλήματος στην Πάρο | iefimerida.gr 0
Οι φωτογραφίες του Πακιστανού στον τόπο του εγκλήματος στην Πάρο | iefimerida.gr 1
Οι φωτογραφίες του Πακιστανού στον τόπο του εγκλήματος στην Πάρο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ