Εστειλε το Curiosity στον Αρη και δεν σταματάει να δέχεται προτάσεις γάμου! - iefimerida.gr

Εστειλε το Curiosity στον Αρη και δεν σταματάει να δέχεται προτάσεις γάμου!

Εστειλε το Curiosity στον Αρη και δεν σταματάει να δέχεται προτάσεις γάμου!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εστειλε» το Curiosity στον Αρη και εκτόξευσε στα ύψη τις μετοχές του τόσο στο γυναικείο, όσο και στο ανδρικό φύλλο ο 32χρονος διευθυντής πτήσης της ΝΑSA Μπόμπακ Φερντόσι.

Από τη στιγή που οι κάμερες εστίασαν επάνω του, λόγω Curiosity, ο 32χρονος με τη προσεγμένη μοϊκάνα έχει δεχτεί εκατοντάδες προτάσεις γάμου από γυναίκες αλλά και άντρες από ολόκληρο τον κόσμο!

Χαρακτηριστικό της «φρενίτιδας» που επικρατεί γύρω από τον Μπόμπακ Φερντόσι είναι το γεγονός ότι την περασμένη Δευτέρα τον ακολουθούσαν στο Twitter μόνο 200 άτομα, συγγενείς και στενοί φίλοι, ενώ σήμερα πάνω από 43.000!

Ο 32χρονος αποφοίτησε το 2003 από το Massachusetts Institute of Technology και σήμερα εργάζεται ως μηχανικός στο εργαστήριο της NASA στην Pasadena της Καλιφόρνια, και είχε κομβικό ρόλο στο εγχείρημα Mars Curiosity που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρωί της Δευτέρας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ