Λήστεψαν τη γυναίκα του Ιμπραΐμοβιτς - iefimerida.gr

Λήστεψαν τη γυναίκα του Ιμπραΐμοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι η σύζυγος ενός σταρ αλλά γνώρισε σήμερα την κακή πλευρά του Παρισιού. Η όμορφη Ελένα Σέγκερ, ηθοποιός στο επάγγελμα, σύζυγος του πιο ακροβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή της Ευρώπης Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έπεσε θύμα ληστείας στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή έβγαινε από μια μπουτίκ της οδού Montaigne, ενός από τους πιο ακριβούς και πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού όταν της επιτέθηκαν δύο άντρες με μηχανάκι και της άρπαξαν την τσάντα. Ταυτότητες, κάρτες και 5.000 ευρώ μετρητά έκαναν φτερά, όπως γράφει η αθλητική εφημερίδα L'Equipe.

Η Ελένα Σέγκερ δεν τραυματίστηκε στην επίθεση αλλά κατέθεσε μήνυση και δήλωσε ότι υπέστη σοκ. Δεν είναι η πρώτη φορά που το περιβάλλον των ποδοσφαιριστών γίνεται στόχος κακοποιών, έστω και αν το εν λόγω επεισόδιο μπορεί να ήταν σύμπτωση. Ενα κύκλωμα είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2011 που έκανε επιθέσεις σε παίκτες της Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Η Ελένα Σέγκερ, 41 ετών, είναι μητέρα δύο αγοριών του σουπερστάρ της ομάδας PSG Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Εχει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και δούλεψε σαν διευθύντρια μάρκετινγκ στην σουηδική αεροπορική εταιρεία FlyMe. Εγινε γνωστή στο κοινό της Σουηδίας γιατί έπαιξε σε σήριαλ για παιδιά και συμμετείχε σε εκπομπή για τηλεμάρκετινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ