Το προφίλ της Μάλαγα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Το προφίλ της Μάλαγα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το προφίλ της Μάλαγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποδυναμωμένη Μάλαγα των πολλών οικονομικών προβλημάτων είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ισπανική ομάδα, η οποία δεν έχει κατακτήσει κανένα τίτλο στα 64 χρόνια ιστορία της (ιδρύθηκε το 1948), εξασφάλισε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Ανδαλουσία ο Σεΐχης, Αμπντουλάχ μπιν Νάσερ μπιν Αμπντουλάχ Αλ Αχμέντ Αλ Τανί αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση υποψήφιου αγοραστή μετά την άκρως πετυχημένη σεζόν, που ήταν αποτέλεσμα των ακριβών μεταγραφών που πραγματοποίησε.

Από την ομάδα έχουν ήδη αποχωρήσει ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αλλά και οι Καθόρλα (Άρσεναλ), Ροντόν (Ρούμπιν Καζάν), ενώ κοντά στην έξοδο βρίσκονται και άλλα αστέρια της Μάλαγα. Πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα βρέθηκε και ο προπονητής της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ξεκαθάρισε μόλις σήμερα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της.

Το ρόστερ της Μάλαγα:

Τερματοφύλακες: Κάρλος Καμενί (Καμερούν), Βίλι Καμπαγέρο (Αργεντινή), Πολ (Ισπανία).

Αμυντικοί: Χαβιέρ Μαλαγκένιο (Αργεντινή), Χεσούς Γκάμεθ (Ισπανία), Γουέλινγκτον (Βραζιλία), Μάρτιν Ντεμικέλις (Αργεντινή), Γιόρις Ματάισεν (Ολλανδία), Νάτσο Μονρεάλ (Ισπανία), Ελισέου (Πορτογαλία), Σέρχιο Σάντσεθ (Ισπανία).

Μέσοι: Χάβι Τόρες (Ισπανία), Ιγκνάσιο Καμάτσο (Ισπανία), Χοακίν Σάντσεθ (Ισπανία), Ζερεμί Τουλαλάν (Γαλλία), Έντσο Μαρέσκα (Ιταλία), Ντούντα (Πορτογαλία), Ντιέγκο Μπουονανότε (Αργεντινή), Φρανθίσκο Ίσκο (Ισπανία), Χοσέ Λουίς Γκαρθία Ρέθιο (Ισπανία).

Επιθετικοί: Σεμπαστιάν Φερνάντεθ (Ουρουγουάη), Ζούλιο Μπαπτίστα (Βραζιλία), Χουάν Μιγκέλ Χιμένεθ (Ισπανία), Φρανθίσκο Πορτίγιο (Ισπανία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ