Μάχη για μια φωτογραφία -με μαγιό- του Φρανσουά και της Βαλερί - iefimerida.gr

Μάχη για μια φωτογραφία -με μαγιό- του Φρανσουά και της Βαλερί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι ιδαίτερα κολακευτικά είναι τα στιγμιότυπα από τις διακοπές του Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ στον Πύργο Μπεργκανσόν, στη Νότια Γαλλία. Οι παπαράτσι έχουν πάθει αμόκ με το προεδρικό ζεύγος και οι φωτογραφίες διακινούνται στα πρωτοσέλιδα όλου του γαλλικού Τύπου.

Το «χτύπημα» με την Βαλερί Τριερβελέρ σε μέτρια φόρμα με μπικίνι ήρθε από το περιοδικό στο οποίο εργάζεται, το Paris Match. Στο εξώφυλλο της έκδοσης που κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό έχει τον ανώδυνο τίτλο «Ο Φρανσουά Ολάντ και η Βαλερί σε διακοπές» αλλά στο εσωτερικό υπάρχουν φωτό και ρεπορτάζ που δεν κολακεύουν ιδιαίτερα την σύντροφο του Γάλλου Προέδρου.

Οι παπαράτσι οργιάζουν στην περιοχή του Πύργου Μπεργκανσόν όπου περνάει τις διακοπές του ο Ολάντ. Εκείνος, όμως, ξεκίνησε πρώτος το «παιχνίδι» με τον Τύπο αφού επέλεξε να ταξιδέψει ως τον Πύργο με τρένο, να κάνει δηλώσεις στον σιδηροδρομικό σταθμό, να φωτογραφίζεται σε ταβέρνες στον τόπο διαμονής και να κάνει δηλώσεις του τύπου «Ταξιδεύω με τρένο για να μην πληρώσουν οι γάλλοι φορολογούμενοι ακριβές διακοπές για τον Πρόεδρο». Και το χειρότερο είναι ότι ο Ολάντ προβάλλει τον εαυτό του ως «κανονικό» Πρόεδρο, θέλοντας να κάνει την αντιδιαστολή με τον Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος συνήθιζε να κάνει χλιδάτες διακοπές σε κότερα και πολυτελείς βίλες.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού Paris Match επικεντρώνεται, λοιπόν, πάνω στον «κανονικό» πρόεδρο και τον ειρωνεύεται: «Κανονικός, μέχρι το μαγιό του» είναι ο τίτλος της φωτογραφίας που βλέπετε και η ειρωνεία αφορά τόσο το αμήχανο ύφος του Γάλλου Προέδρου με ένα συνηθισμένο μαγιό όσο και το στυλ της Τριερβελέρ που δεν την κολακεύει ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ