Εσπασε το πόδι του κατά την διάρκεια της κούρσας και συνέχισε να τρέχει - iefimerida.gr

Εσπασε το πόδι του κατά την διάρκεια της κούρσας και συνέχισε να τρέχει

Εσπασε το πόδι του κατά την διάρκεια της κούρσας και συνέχισε να τρέχει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός σπρίντερ Μαντέο Μίτσελ κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα στην προκριματική σειρά της σκυταλοδρομίας των 4Χ400 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, παρά το γεγονός πως στα μισά της κούρσας έσπασε το πόδι του.

Ο 25χρονος αθλητής, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος από την αμερικανική τετράδα την προκριματική κούρσα, μετά τα 200 μέτρα ένιωσε πως έσπασε το πόδι του, όμως κατάφερε να παραδώσει την σκυτάλη στον επόμενο συναθλητή του και η ομάδα των ΗΠΑ πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος. Την είδηση επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης η αμερικανική ομοσπονδία στίβου, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομοσπονδίας Μαξ Σίγκελ να δηλώνει: «Ο Μαντέο αποτελεί πηγή έμπνευσης και έγινε ήρωας για τους συναθλητές του. Χωρίς το κουράγιο του και την αποφασιστικότητά του να τερματίσει, η ομάδα των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στον τελικό».

Μετά τον αγώνα ο Μίτσελ μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου η ακτινογραφία έδειξε πως έχει σπάσει την περόνη του αριστερού ποδιού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ