Οι ελληνικές συμμετοχές στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων - iefimerida.gr

Οι ελληνικές συμμετοχές στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι ελληνικές συμμετοχές στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμμετοχή του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας και η συμμετοχή του Κώστα Φιλιππίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ ξεχωρίζουν από τις παρουσίες των Ελλήνων αθλητών στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011 αποτελεί μία από τις τελευταίες ελπίδες της Ελλάδας για κατάκτηση ενός μεταλλίου. Ο τελικός στο αγώνισμα του 32χρονου κολυμβητή ξεκινά στις 14:00. Ο Ολεγκ Μότσαλιν στις 15:00 θα αντιμετωπίσει για την κατηγορία 74 κιλών της πάλης τον Τίγκιεφ Σόσλαν από το Αζερμπαϊτζάν, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στις 16:50 τα κορίτσια του ανσάμπλ θα εκτελέσουν το πρόγραμμά τους στις τρεις μπάλες και τις κορδέλες. Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, η εθνική ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση και για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό πρέπει να μπει στην πρώτη οκτάδα. Την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών θα ρίξει ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 21:00 στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ