O αντιπρόεδρος της Ρωσίας αποκαλεί την Madonna «πρώην πόρνη» - iefimerida.gr

O αντιπρόεδρος της Ρωσίας αποκαλεί την Madonna «πρώην πόρνη»

O αντιπρόεδρος της Ρωσίας αποκαλεί την Madonna «πρώην πόρνη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O αντιπρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν αποκάλεσε την Μαντόνα «πρώην πόρνη που θέλει να δώσει και μαθήματα ηθικής» αμέσως μόλις η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μadonna ζήτησε την απελευθέρωση των τριών μελών του γκρουπ Pussy Riot.

«Οσο περνάει η ηλικία κάθε πρώην πόρνη θέλει να δίνει και μαθήματα ηθικής στον κόσμο. Ειδικά όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας στο τουίτερ του. Συνομιλώντας μάλιστα με κάποιον ο Ντμίτρι Ρογκόζιν πρόσθεσε απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια : «Βγάλε το σταυρό που φοράς η τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την Τρίτη στη Μόσχα η αμερικανίδα ποπ σταρ είπε ότι προσεύχεται για την απελευθέρωση των τριών γυναικών του γκρουπ Pussy Riot, οι οποίες βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση εδώ και πέντε μήνες και κινδυνεύουν να εγκλειστούν σε στρατόπεδο για τρία χρόνια επειδή τραγούδησαν ένα τραγούδι εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια εκκλησία.

Στη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη η Μadonna εξέφρασε την υποστήριξή της στους ομοφυλόφιλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ