Σαμαράς: Αναζητούμε αποτελεσματικότερες περικοπές για το έλλειμμα - iefimerida.gr

Σαμαράς: Αναζητούμε αποτελεσματικότερες περικοπές για το έλλειμμα

Σαμαράς: Αναζητούμε τις αποτελεσματικότερες περικοπές για το έλλειμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Aναζητούμε τις πιο αποτελεσματικές περικοπές για το έλλειμμα, τους λιγότερους οδυνηρούς τρόπους για την κοινωνία» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την έναρξη της σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο τραπέζι της συζήτησης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του πρωθυπουργού, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τα άλλα στελέχη του οικονομικου επιτελείου της κυβέρνησης, «έπεσαν» τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ της επόμενης διετίας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στην προσπάθεια αυτή «αντίπαλός μας είναι η ανεργία», ενώ σε ό,τι αφορά ειδικά τις περικοπές δαπανών ο κ. Σαμαράς είπε «ψάχνουμε τα πάντα» και διαβεβαίωσε «δεν θα επιστρέψουμε σε λύσεις που απέτυχαν στο παρελθόν».

Ο υπουργός Οικονομικών από την πλευρά του επισήμανε τη σημαντική συμβολή του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, στις προτάσεις για τις περικοπές των δαπανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ