Άδωνις σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Είστε η Χρυσή Αυγή της Αριστεράς -Κωνσταντίνου: Είσαι φασίστας - iefimerida.gr

Άδωνις σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Είστε η Χρυσή Αυγή της Αριστεράς -Κωνσταντίνου: Είσαι φασίστας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, και τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηναίων Πέτρο Κωνσταντίνου, οι οποίοι χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις με αφορμή το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Φιλοξενούμενοι στην πρωϊνή εκπομπή του ANT1 οι δύο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει την Ανταρσύα σαν Χρυσή Αυγή της Αριστεράς.

«Ο κ. Κωνσταντίνου είναι ο πιο διαπρύσιος κήρυκας υπέρ των ανοιχτών συνόρων για να έρθουν όλοι στην Ελλάδα... Είναι σαν να βάλουμε τον Κασιδιάρη να μιλά από την άλλη πλευρά», υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

Η τοποθέτηση του βουλευτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος τον χαρακτήρισε «φασίστα» και είπε «ρώτησα αν θα υπάρχουν φασίστες στην εκπομπή. Δε θα συζητήσω εγώ μ' αυτόν».

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ήταν το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος ακούγοντας τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να λέει «που θα μας κάνετε και τον έξυπνο τώρα...» του ανταπάντησε «δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τον έξυπνο σε κάποιον σαν εσάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ