Στο Λονδίνο προσφέρουν κοκτέιλ σαμπάνιας με φύλλα χρυσού στους Ολυμπιονίκες - iefimerida.gr

Στο Λονδίνο προσφέρουν κοκτέιλ σαμπάνιας με φύλλα χρυσού στους Ολυμπιονίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπαρ Chinawhite του Λονδίνου ξέρει να κανακεύει τους χρυσούς ολυμπιονίκες και τους προσφέρει ένα «Χρυσό κοκτέιλ» που αποτελείται από κονιάκ, σαμπάνια και φύλλα χρυσού. Δώρο, μαζί με το κοκτέιλ, προσφέρει ένα δαχτυλίδι με ζαφίρια και διαμάντια που βυθίζεται στον πάτο του ποτηριού.

Στο εν λόγω λονδρέζικο μπαρ συχνάζουν αυτό το διάστημα παντός είδους διασημότητες, αθλητές και χρυσοί ολυμπιονίκες. Για να τιμήσει τους χρυσούς αθλητές, το μπαρ Chinawhite προσφέρει το Χρυσό Κοκτέιλ μόνο σε κατόχους χρυσών μεταλλίων ενώ για τους μη αθλητές το ποτό στοιχίζει 2.012 λίρες ήτοι 2.530 ευρώ.

Το κοκτέιλ αποτελείται από κονιάκ μάρκας Hennessy Paradis impérial, από σαμπάνια μάρκας Louxor, από φύλλο χρυσού 24 καρατίων και από ένα χρυσό δαχτυλίδι 18 καρατίων (με ρουμπίνι, μαύρο διαμάντι, σμαράγδι και ζαφίρι) το οποίο βρίσκεται στον πάτο του ποτηριού.

Το Χρυσό Κοκτέιλ αποτελεί μια ακόμη τιμητική διάκριση για τους χρυσοπληρωμένους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Le Point, απόλαυσαν γεύματα αξίας 56.000 ευρώ σε μια μέρα ! Αγνωστες παραμένουν οι λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ