Πακιστανός ο δράστης και στο φονικό της Αργολίδας -Ομοεθνής του και όχι Αφγανός το θύμα - iefimerida.gr

Πακιστανός ο δράστης και στο φονικό της Αργολίδας -Ομοεθνής του και όχι Αφγανός το θύμα

Πακιστανός ο δράστης και στο φονικό της Αργολίδα -Ομοεθνής του και όχι Αφγανός τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη ο δολοφόνος του νεαρού αλλοδαπού που βρέθηκε νεκρός και κακοποιημένος στην Αργολίδα. Σύμφωνα με τις έρευνες το θύμα αποδείχτηκε να ειαι 19 ετών από το Πακιστάν και όχι 25 ετών από το Αφγανιστάν, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Δράστης του φονικού φαίνεται να είναι ο 27χρονος συγκάτοικός του ο οποίος και συνελήφθη.

Οι δύο Πακιστανοί ζούσαν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκε το πτώμα, στην αγροτική περιοχή Κιάφα. Ο 27χρονος, που όλα τα στοιχεία έδειχναν πως ήταν ο δράστης της δολοφονίας, είχε εξαφανιστεί, αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν γρήγορα ότι είχε φύγει με λεωφορείο για την Αθήνα και στη συνέχεια κατέφυγε στη Σαλαμίνα όπου εντοπίστηκε απο τις αρχές και συνελήφθη.

Το γεγονός ότι το θύμα ήταν γυμνό και σκεπασμένο με κουβέρτες έχοντας αίμα και στον πρωκτό του, δημιούργησε αρχικά την εντύπωση ότι το έγκλημα είχε σεξουαλικά κίνητρα. Όμως, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ίχνη κακοποίησης, παρά μόνο δυο θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι.

Ο 27χρονος δολοφόνος, που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, ομολόγησε ότι τον σκότωσε χτυπώντας τον με μία πέτρα στο κεφάλι, ενω ο λόγος ήταν ένας διαπληκτισμός τους για ασήμαντη αιτία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ