6χρονος είχε ένα κομμάτι Lego σφηνωμένο στη μύτη του για 3 χρόνια - iefimerida.gr

6χρονος είχε ένα κομμάτι Lego σφηνωμένο στη μύτη του για 3 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξάχρονο αγοράκι κυριολεκτικά τρέλανε τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε με αναπνευστικές δυσκολίες. Οι γιατροί προσπαθώντας να βρουν γιατί το παιδί δυσκολέυεται να αναπνεύσει απο τη μύτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι lego σφηνωμένο μέσα της επι τρία ολόκληρα χρόνια.

Ο 6χρονος Ισάακ Λέισον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απο τον πατέρα του, ο οποίος όπως δήλωσε δεν άντεχε να βλέπει το παιδί του να δυσκολεύεται τόσο πολύ να αναπνέυσει κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Ο πρώτος γιατρός που τον είχε εξετάσει απλά του έδωσε μερικά αντιβιοτικά πιστεύοντας ότι είχε κάποια μόλυνση, αφού προφανώς δε μπορούσε να φανταστεί τι πραγματικά έκρυβε η περίπτωση του μικρού αγοριού.

Ευτυχώς ο πατέρας, μη βλέποντας βελτίωση, ξαναπήγε τον Ισάακ στο γιατρό και μετά απο τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στη μύτη του βρισκόταν επι 3 ολόκληρα χρόνια, σφηνωμένο ένα κομμάτι lego σε σχήμα ρόδας.

Μετά την αρχική έκπληξη των γιατρών, το παιχνιδάκι αφαιρέθηκε και ο μικρός Ισάακ αναπνέει πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ