Απογραφή στην οποία ρωτούν για επιμήκυνση πέους - iefimerida.gr

Απογραφή στην οποία ρωτούν για επιμήκυνση πέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψεύτικα ερωτηματολόγια στη Γερμανία, που υποτίθεται εντάσσονται στην απογραφή του 2011, περιέχουν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών αλλά και το μέγεθος του πέους. Τα έντυπα αυτά έχουν σταλεί ταχυδρομικά σε όλη χώρα.

Τα ερωτηματολόγια έχουν την ίδια μορφή με τα επίσημα έντυπα της απογραφής στη Γερμανία και ξεκίνησαν να αποστέλλονται στους πολίτες όταν άρχισε και η πραγματική απογραφή, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung».

Στην αρχή τα ερωτήματα φαίνονται αναμενόμενα, όμως σύντομα αρχίζουν να υπεισέρχονται σε πολύ προσωπικές εμπειρίες, κάτι που δεν περιλαμβάνεται στην πραγματική απογραφή.

Για παράδειγμα υπάρχει ερώτηση που ζητά από τους συμμετέχοντες να δηλώσουν τι ναρκωτικά παίρνουν. Υπάρχει μάλιστα η επιλογή να επιλέξουν διάφορα είδη, όπως LSD ή κάνναβη.

Σε άλλο ερώτημα εκτός από τη σοβαρότητα χάνεται και η έννοια του ιατρικού απόρρητου: «Έχετε υποβληθεί ποτέ σε προσθετική στήθους ή σε διαδικασία επιμήκυνσης πέους;»

«Αυτά τα ερωτήματα είναι εντελώς ψεύτικα, δε θα ρωτούσαμε ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Klaus Voy, από την Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας. Παράλληλα όμως, η πραγματική απογραφή στη Γερμανία δέχεται τα πυρά ομάδων υπεράσπισης της ιδιωτικής ζωής για ερωτήματα που αφορούν τη μετανάστευση και τη θρησκεία.

Τα πρώτα αποτελέσματα της γερμανικής απογραφής θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2012.

Πηγή:http://www.tvxs.gr/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία πέος απογραφή φάρσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ