Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Αυγούστου

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ταύρος

Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Λέων

Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Παρθένος

Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Χρήματα που σας οφείλουν καθυστερούν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να χαλάει η διάθεση σας.

Ζυγός

Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Σκορπιός

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Τοξότης

Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα.

Αιγόκερως

Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

Υδροχόος

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Ιχθείς

Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">http://ΖΩΔΙΑ/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ