Βενιζέλος: Η εργασιακή εφεδρεία είναι αναγκαστική – Δεν την επιθυμεί η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η εργασιακή εφεδρεία είναι αναγκαστική – Δεν την επιθυμεί η κυβέρνηση

Βενιζέλος: Η εργασιακή εφεδρεία είναι αναγκαστική – Δεν την επιθυμεί η κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την συζήτηση που έγινε κατά την διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, τονίζοντας πως οι τρεις άνδρες επικεντρώθηκαν στην επίλυση του αδιεξόδου στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

«Την περασμένη χρονιά κάναμε τεράστια προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανά τα ναυπηγεία. Θα συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθούσαμε για να διασωθεί η ναυπηγική βιομηχανία, να προωθηθούν τα προγράμματα πολεμικού ναυτικού και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην συνέχεια συνέχισε λέγοντας πως: «Για να είναι ανταγωνιστική η Ελλάδα πρέπει να λυθούν όχι μόνο τα χρηματοοικονομικά ζητήματα αλλά και αυτά που έχουν άμεση σχέση με τις επενδύσεις».

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη συζήτησαν για την εργασιακή εφεδρεία, τονίζοντας πως η εφαρμογή της είναι αναγκαστική και δεν αποτελεί επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης. Παράλληλα συμπλήρωσε πως: «Έχω δεσμευτεί πως δε θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο. Αυτή η δέσμευση ισχύει απολύτως. Ό,τι έχουμε πει προεκλογικά ισχύει απολύτως. Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει ανάλογα με τις προτάσεις του οικονομικού επιτελείου».

Τέλος ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να είναι μακράς πνοής και να εμπνέει τον ελληνικό λαό με τη σταθερότητά της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ