Κυνηγούν τον Ολάντ για μια φωτό στις διακοπές του - iefimerida.gr

Κυνηγούν τον Ολάντ για μια φωτό στις διακοπές του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανσουά Ολάντ και η Βαλερί Τριερβελέρ έφτασαν την περασμένη εβδομάδα στον πύργο Μπρεγκανσόν και από τότε δεκάδες φωτογράφοι τους καταδιώκουν για μια φωτό στην παραλία, στο διπλανό χωριό, στο εστιατόριο, στον πύργο. Ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει αυτή την «αδιακρισία».

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ο Φρανσουά Ολάντ πήρε το τρένο, στις 2 Αυγούστου, μαζί με τη σύντροφό του, για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία όπου συνηθίζουν να περνούν τις διακοπές τους οι Γάλλοι Πρόεδροι από το 1968.

Οι διακοπές του Ολάντ έγιναν σήριαλ από την αρχή αφού ο ίδιος δίνει τροφή για σχόλια και παρατηρήσεις. Θέλοντας να εμπεδώσει το προφίλ του «κανονικού» Προέδρου, σε αντιδιαστολή με τον προκάτοχό του Νικολά Σαρκοζί που προτιμούσε μια πιο χλιδάτη ζωή, ο Φρανσουά Ολάντ έφτασε στο σημείο να δώσει συνέντευξη ακόμη και μέσα στο τρένο με το οποίο αναχώρησε για διακοπές. Στις δηλώσεις του δεν απέφυγε έναν τόνο λαικισμού λέγοντας ότι επέλεξε να περάσει τις διακοπές του στον πύργο Μπρεγκανσόν και να ταξιδέψει με τρένο «προκειμένου να μη πληρώνουν οι γάλλοι φορολογούμενοι τις δικές [μου] διακοπές».

Η δήλωση αυτή έδωσε την αφορμή στην αντιπολίτευση να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας από τον Ολάντ να πληρώσει και μερικές χιλιάδες ευρώ που θα στοιχίσει η παραμονή του στον πύργο Μπρεγκανσόν.

Με όλα αυτά δεν είναι τυχαίο ότι οι φωτογράφοι και οι κάμερες παρακολουθούν το προεδρικό ζευγάρι σε κάθε βήμα προκειμένου να επιτύχουν την κίνηση ή την φράση που θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο σκάνδαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ