Ο 35άρης Σάντσες αφιέρωσε στην πεθαμένη γιαγιά του το χρυσό στα 400μ. με εμπόδια - iefimerida.gr

Ο 35άρης Σάντσες αφιέρωσε στην πεθαμένη γιαγιά του το χρυσό στα 400μ. με εμπόδια

Ο 35άρης Φέλιξ Σάντσες κέρδισε στον τελικό των 400μ. με εμπόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «γερόλυκος» Φέλιξ Σάντσες από την Δομινικανή Δημοκρατία έκανε την έκπληξη στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Αυτό ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του Σάντσες, ο οποίος είχε ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και μάλιστα πέτυχε τον ίδιο ακριβώς χρόνο (47:63) που του είχε χαρίσει και τότε το χρυσό μετάλλιο. Ο Σάντσες συγκίνησε τους πάντες την ώρα της απονομής, όταν ξέσπασε σε κλάματα πάνω στο βάθρο των νικητών.

Ο 35άρης Σάντσες αφιέρωσε στην πεθαμένη γιαγιά του το χρυσό στα 400μ. με εμπόδια | iefimerida.gr 0

Ο 35χρονος εμποδιστής πριν από την προκριματική κούρσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 είχε μάθει πως έχασε την αγαπημένη του γιαγιά και μην μπορώντας να το ξεπεράσει, είχε αποτύχει να προκριθεί στα ημιτελικά. Τέσσερα χρόνια αργότερα στο Λονδίνο, ο Σάντσες κέρδισε στον τελικό και το πανηγύρισε πέφτοντας στο ταρτάν και φιλώντας μία φωτογραφία της γιαγιάς του. Ο Σάντσες κατά την διάρκεια της απονομής, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε λυγμούς, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την μνήμη της γιαγιάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ