Αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα πόλο από την οκτάδα του Λονδίνου - iefimerida.gr

Αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα πόλο από την οκτάδα του Λονδίνου

Αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα πόλο από την οκτάδα του Λονδίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στην ένατη συνεχόμενη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν κατάφερε να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά στο Λονδίνο, μια και ηττήθηκε με 13-8 από την Αυστραλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσιάστηκε κατώτερο των προσδοκιών και με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο (3-2) τα προβλήματα στην άμυνα και η μη αξιοποίηση του παίκτη παραπάνω στην επίθεση, οδήγησε στην ήττα. Οι Αυστραλοί με τρία αναπάντητα γκολ στη δεύτερη περίοδο ξέφυγαν στο σκορ με 8-4 και πήραν εξ ολοκλήρου τον έλεγχο του αγώνα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Αυστραλία προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά έξι τερμάτων (11-5) πριν μειώσει στο τέλος το σκορ ο Μυλωνάκης. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το τελικό 13-8 σφράγισε τον αποκλεισμό της μοναδικής Εθνικής ομάδας που εκπροσώπησε την Ελλάδα σε ομαδικό άθλημα.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Αφρουδάκη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο οποίος έλαβε μέρος στην πέμπτη Ολυμπιάδα στην καριέρα του.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-5, 1-3, 2-2

Ελλάδα (Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Μιράλης 1, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου 3, Θεοδωρόπουλος, Χ. Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Γ. Αφρουδάκης, Φουντούλης 1, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος.

Αυστραλία (Φοξ): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Κλίλαντ 1, Κότεριλ, Γιάνκερ 1, Μπέντσγουορθ 2, Ρόουντς, ΜακΓκρέκορ, Γουέιλαν 1, Γουντς 1, Χάουντεν 3, Μίλερ 2, Κλαρκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ