Σοκ: 3χρονο κοριτσάκι πέθανε κατά τη διάρκεια εξορκισμού στη Μαλαισία - iefimerida.gr

Σοκ: 3χρονο κοριτσάκι πέθανε κατά τη διάρκεια εξορκισμού στη Μαλαισία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές απο ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν σε πόλη της βόρειας Μαλαισίας, με ένα τρίχρονο κοριτσάκι το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο όταν υποβλήθηκε σε τελετή εξορκισμού απο τους συγγενείς του.

Η τελετή έλαβε χώρα την Κυριακή στην πόλη Μπούκιτ Μερτάτζαμ της επαρχίας Πενάνγκ, 280 χλμ. βόρεια της Κουάλα Λουμπούρ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν επτά άνθρωποι οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην τελετή στο σπίτι των γονιών του νηπίου.

Οι συλληφθέντες φέρονται ότι πίεζαν το σώμα της μικρής με τα δικά τους σώματα για να διώξουν τα κακά πνεύματα και το 3χρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία.

Οι γονείς, μια γιαγιά, ένας θείος, δύο εξάδελφοι του θύματος και μια Ινδονήσια οικιακή βοηθός συνελήφθησαν, ενω οι εισαγγελείς αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως εν ψυχρώ δολοφονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ