Σε ελεύθερο πρόγραμμα αγωνίζονται σήμερα Πλατανιώτη και Σολωμού - iefimerida.gr

Σε ελεύθερο πρόγραμμα αγωνίζονται σήμερα Πλατανιώτη και Σολωμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Δέσποινα Σολωμού στο πρόγραμμά τους στις υποχρεωτικές ασκήσεις του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο «Ακουάτικς Σέντερ» του Λονδίνου, σήμερα θα αγωνιστούν στο ελεύθερο πρόγραμμα ελπίζοντας σε μία θέση στον τελικό.

Το ελληνικό ντουέτο βαθμολογήθηκε με 89.200 και κατέλαβε την όγδοη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα των αθλητριών, ενώ με μία καλή παρουσία στο σημερινό ελεύθερο πρόγραμμα, έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της Τετάρτης.

Οι βαθμοί που θα λάβουν οι αθλήτριες σε τεχνικό και ελεύθερο μέρος θα αρθροιστούν και οι καλύτερες δώδεκα θα περάσουν στον τελικό.

Στα προκριματικά μετέχουν 24 ομάδες, ενω μεγάλο φαβορί είναι και οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα που στο τεχνικό μέρος συγκέντρωσαν 98.200 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ