Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Αυγούστου

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε. Κερδισμένοι όμως θα βγείτε όσοι οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Προβληθείτε προκειμένου να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Καρκίνος

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Λέων

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Παρθένος

Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Ζυγός

Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

Τοξότης

Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Σε αυτό το δύσκολο έργο θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα θέματα που σας απασχολούν και μπορούν να σας στηρίξουν, βρίσκοντας σας τρόπους για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.

Υδροχόος

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Ιχθείς

Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">http://ΖΩΔΙΑ/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ