Παπαμιχαήλ: Θα χάσουν τον ύπνο τους όσοι εκμεταλλεύτηκαν τον μύθο της Αλίκης - iefimerida.gr

Παπαμιχαήλ: Θα χάσουν τον ύπνο τους όσοι εκμεταλλεύτηκαν τον μύθο της Αλίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ περνά στην αντεπίθεση και προειδοποιεί μέσα από ανάρτηση στο Facebook ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όλους αυτούς που όπως λέει εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ετοιμάζει την κυκλοφορία δεύτερο βιβλίο το καλοκαίρι του 2013, με τον τίτλο "Τόσο Κοντά, Τόσο Μακριά", ένα βιβλίο αυτοβιογραφικό το οποίο θα επιμεληθεί η Κάκια Ιγερινού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πρόκειται για εξομολόγηση ψυχής, την οποία ο γιος της Αλίκης οφείλει στον εαυτό του, όπως και στο κοινό, ώστε να βάλει τα πράγματα στις θέσεις τους και να αποκαλύψει - βάσει όσων ο ίδιος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook - με ...διευθύνσεις και ονόματα αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο, όσο και τον μύθο της μητέρας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ