Η Καινούργιου «καταδιώκει» τον Σαμαρά στην Σκοτία - iefimerida.gr

Η Καινούργιου «καταδιώκει» τον Σαμαρά στην Σκοτία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανυπόστατα φαίνεται να είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζεύγος Κατερίνας Καινούργιου-Γιώργου Σαμαρά να χωρίζουν. Πάντα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα γνωστού lifestyle site και πηγών από το περιβάλλον της.

Αεροπορικά εισητήρια για Γλασκόβη έχει ήδη βγάλει η Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να περάσει μερικές μέρες μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά στα μέσα Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το fthis, η παρουσιάστρια θα αναχωρήσει για Σκοτία λίγες μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο για να συναντήσει τον συντροφό της, ο οποίος θα έχει μόλις επιστρέψει από το Όσλο όπου δίνει στις 15 Αυγούστου αγώνα με την Εθνική, με σκοπό να περάσει εκεί 10 μέρες.

Ένα ακόμη στοιχείο που διαψεύδει τα δημοσιεύματα ότι έχουν χωρίσει είναι και το γεγονός ότι η Κατερίνα, από την μέρα που έφυγε ο Σαμαράς από την Ελλάδα, συνεχίζει να κάνει στενή παρέα με τον κοληττό του, διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη και τη σύντροφό του.

Τέλος, σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζεύγος «Οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί και θέλουν να παλέψουν την απόσταση που τους χωρίζει και να διατηρήσουν τη σχέση τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ