Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Δίδυμοι

Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Αφήστε αυτήν την περίοδο να περάσει και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σας, γι αυτό φανείτε προσεκτικοί. Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί.

Καρκίνος

Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Λέων

Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες.

Παρθένος

Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις απόψεις σας ή τα σχέδιά σας σε πρόσωπα που μπορεί να σας βλάψουν. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Ζυγός

Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες.

Σκορπιός

Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

Τοξότης

Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντάς σας αρκετά προβλήματα. Προσέξτε λίγο την υγεία σας, η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

Αιγόκερως

Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Οι αστρολογικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την εποχή φαίνεται ότι θα βάλουν σε δοκιμασία αρκετούς από εσάς. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Ιχθείς

Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">http://ΖΩΔΙΑ/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ