ΣΥΡΙΖΑ : Μόνο σχέδιο της κυβέρνησης το Μνημόνιο - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ : Μόνο σχέδιο της κυβέρνησης το Μνημόνιο

ΣΥΡΙΖΑ : Μόνο σχέδιο της κυβέρνησης το Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στα τρία κόμματα που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συμφωνία για τη λήψη επώδυνων μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ. «Μόνο σχέδιό τους είναι το Μνημόνιο» δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και επικρίνει το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για «δήθεν διαφοροποιήσεις».

«Η κυβέρνηση εδώ και ενάμιση μήνα πορεύεται δίχως σχέδιο, δίχως στρατηγική, με μόνο οδηγό το Μνημόνιο και την αγωνία μη θυμώσει η τρόικα» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

«Οι δήθεν διαφοροποιήσεις τους αναφορικά με τον τρόπο και τη σειρά των μέτρων δεν μπορούν να κρύψουν αυτή την πραγματικότητα» επισημαίνει στην ανακοίνωση και προσθέτει ότι «οι εξελίξεις αυτές φανερώνουν γρηγορότερα από ό,τι περιμέναμε ότι η μόνη στρατηγική για τη χώρα ήταν αυτή που πρότεινε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση και αντικατάσταση του Μνημονίου».

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι «δυστυχώς για τη χώρα κάθε επιλογή της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη χρεοκοπία και την έξοδο από την ευρωζώνη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε χθες διαβούλευση με την κοινοβουλευτική του ομάδα προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές σχετικά με την πρόταση νόμου που θα καταθέσει αύριο στη Βουλή για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ