Ο Ομπάμα συγχαίρει μέσω twitter τον Φελπς για το κατόρθωμά του - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα συγχαίρει μέσω twitter τον Φελπς για το κατόρθωμά του

Ο Ομπάμα συγχαίρει τον Φελπς μέσω twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συγχαρητήρια του έστειλε μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον κολυμβητή Μάικλ Φέλπς, ο οποίος με τις – μέχρι στιγμής – τρεις διακρίσεις του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, έγινε ο αθλητής με τα περισσότερα μετάλλια Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ομπάμα συγχαίρει μέσω twitter τον Φελπς για το κατόρθωμά του | iefimerida.gr 0

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter ο Ομπάμα «συγχαρητήρια στον Μάικλ Φελπς, που ''έσπασε'' το ρεκόρ όλων των εποχών στα Ολυμπιακά μετάλλια. Κάνεις περήφανη τη χώρα σου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός κολυμβητής, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του το 2000 στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ, κατέκτησε οκτώ μετάλλια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας και οκτώ χρυσά μετάλλια στο Πεκίνο, φτάνοντας αισίως, με τις νέες προσθήκες στη «συλλογή» του, τα 19 μετάλλια.

Έτσι, ξεπέρασε την παλιά πρωταθλήτρια της Σοβιετικής Ένωσης στην ενόργανη γυμναστική, Λαρίσα Λατίνινα, η οποία είχε κερδίσει 18 μετάλλια στις διοργανώσεις από το 1956 έως και το 1964.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ