Ζώης: Η κακοπαιγμένη παράσταση του «κοινωνιστή», του «ανένδοτου» και του... κωλοτούμπα - iefimerida.gr

Ζώης: Η κακοπαιγμένη παράσταση του «κοινωνιστή», του «ανένδοτου» και του... κωλοτούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σκληρή ανακοίνωση του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου Χρήστου Ζώη σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τη σημερινή νέα σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τους πολιτικούς αρχηγούς Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για τα μέτρα των 11,5 δισ. που προβλέπει το Μνημόνιο.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος «για κωμωδία που εξελίσσεται στην πλάτη του δράματος ενός ολόκληρου λαού» και «για κακοπαιγμένη παράσταση που πρέπει να σταματήσει σήμερα το απόγευμα γιατί και εισιτήρια δεν κόβει και τους Ελληνες δεν πείθει»

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Ζώη έχει ως εξής:

«Το απόγευμα στο Μαξίμου θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη παράσταση για τρεις ρόλους. Ο «κοινωνιστής» κ. Κουβέλης μαζί με τον «ανένδοτο» κ. Βενιζέλο, θα συναντήσουν τον ευρισκόμενο σε πλήρη διάσταση με προεκλογικές δεσμεύσεις και μετεκλογικά βάρη κ. Σαμαρά. Το έργο θα ήταν κωμωδία, εάν δεν εξελισσόταν στην πλάτη του δράματος ενός ολόκληρου λαού.

Καλούμε την συγκυβέρνηση των προθύμων να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και το πινγκ-πονγκ μετακύλισης ευθυνών και να απαντήσει με σαφήνεια: προχωρά στην καταιγίδα εισπράξεων και περικοπών σύμφωνα με τις υποδείξεις της τρόικα ή έχει να προτείνει κάτι άλλο;

Η κακοπαιγμένη παράσταση να σταματήσει σήμερα το απόγευμα. Ούτε εισιτήρια κόβει, ούτε τους Eλληνες πείθει.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ