Χρ. Μαρκογιαννάκης: Απαράδεκτο το πόρισμα της Siemens - iefimerida.gr

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Απαράδεκτο το πόρισμα της Siemens

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράδεκτο, συνονθύλευμα ψεύδους, συκοφαντίας και ύβρεων χαρακτήρισε ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης το πόρισμα για τη Siemens. Ο βουλευτής, ο οποίος εγκαλείται από τους βουλευτές της πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή για το σύστημα C-4I, τόνισε: «Το σκάνδαλο είναι μέγα και εκ των προτέρων λέω ότι το κουκούλωμα είναι μέγιστο.

Οι μιζαδόροι, οι κομπιναδόροι, οι κλέφτες, οι απατεώνες, δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί κανείς, όπως δεν τιμωρήθηκε με το Χρηματιστήριο, με τις ΔΕΚΟ, τις προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων - αλήθεια, η δική μας Επιτροπή για τα TOR - M1 τι απέγινε; Κουκουλώθηκε - όπως κουκουλώθηκε και το μέγα σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων, που κόστισαν τουλάχιστον 5 φορές πάνω απ΄ το κόστος τους».

Επί της ουσίας των κατηγοριών που τον αφορούν, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σκιαγράφησε με δραματικούς τόνους την κατάσταση που παρέλαβε ως υπουργός Δημοσίας Τάξεως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ