Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Αυγούστου

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Παράλληλα θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε καινούργια έξοδα. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Ταύρος

Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Δίδυμοι

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα και αισθάνεστε ίσως ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την συντροφιά σας. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Καρκίνος

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Λέων

Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Οπλιστείτε με υπομονή και στο τέλος θα κερδίσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται

Παρθένος

Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας.

Ζυγός

Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κρατήστε αυτές που έχουν να σας προσφέρουν κάτι και δεν σας προκαλούν προβλήματα και περιορισμούς. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης

Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας. Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Αιγόκερως

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Υδροχόος

Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντό σας ανεβασμένη στα ύψη.

Ιχθείς

Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">http://ΖΩΔΙΑ/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ