Αλλάζει ο καιρός την Τετάρτη, αναμένονται βροχές - iefimerida.gr

Αλλάζει ο καιρός την Τετάρτη, αναμένονται βροχές

Αλλάζει ο καιρός την τετάρτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει από την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού καθώς η θερμοκρασία θα πέσει, ενώ είναι πιθανό σε πολλά σημεία της χώρας να σημειωθούν βροχές.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν ορισμένες νεφώσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 24 και των 35 βαθμών Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις ενώ το απόγευμα πιθανόν θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 32 βαθμών κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ο υδράργυρος θα βρίσκεται μεταξύ 21 και 35 βαθμούς κελσίου, ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν.

Παρόμοια θα είναι τα φαινόμενα του καιρού και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ