Ολάντ: Θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσουμε την Ευρωζώνη - iefimerida.gr

Ολάντ: Θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσουμε την Ευρωζώνη

Ολάντ: Θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσουμε την Ευρωζώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον τεχνοκράτη πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, συναντήθηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ. Οι δύο άνδρες επανέλαβαν την επιθυμία τους να κάνουν όσα είναι δυνατά για την προστασία της Ευρωζώνης.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε, να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την Ευρωζώνη» είπε χαρακηριστικά ο Φρανσουά Ολάντ. «Επαναλάβαμε για μία ακόμη φορά την επιθυμία μας να κάνουμε τα πάντα ώστε αρχικά να εφαρμοστούν οι αποφάσεις που έλαβε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Ιούνιο, να υπερασπιστούμε, να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την Ευρωζώνη, αλλά και να μπορέσουμε να εργαστούμε για την ολοκλήρωσή της», δήλωσε ο Ολάντ στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον Ολάντ «υπήρξαν πολύ σημαντικές πρόοδοι τις τελευταίες εβδομάδες: η ευρωπαϊκή σύνοδος στα τέλος Ιουνίου με το σύμφωνο ανάπτυξης, οι μηχανισμοί σταθερότητας που καθορίστηκαν επακριβώς και τώρα πρέπει να εφαρμοστούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ