Διαμαντοπούλου: Ο Τσίπρας κινδυνολογεί και διασπείρει ψεύδη για το νόμο - πλαίσιο - iefimerida.gr

Διαμαντοπούλου: Ο Τσίπρας κινδυνολογεί και διασπείρει ψεύδη για το νόμο - πλαίσιο

Διαμαντοπούλου: Ο Τσίπρας κινδυνολογεί και διασπείρει ψεύδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κινδυνολογία» και «διασπορά ψεμμάτων» καταλόγισε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η πρώην υπουργός, Αννα Διαμαντοπούλου, υστερά από την πρόταση του κ. Τσίπρα για κατάργηση του νόμου 4009 για την Παιδεία και την έναρξη νέου διαλόγου για τις αλλαγές στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Διαμαντοπούλου «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας και ένας κύκλος δογματικών δυνάμεων γύρω του, προσπάθησαν επί ένα χρόνο να διασπείρουν ψεύδη για το νόμο 4009/2011 κινδυνολογώντας περί διδάκτρων, ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων ή περί τέλους των πτυχίων. Απέτυχαν».

Οπως σημείωσε η πρώην υπουργός, ο κ. Τσίπρας ζητά «την επιστροφή σε ένα πανεπιστήμιο και ένα ΤΕΙ όπου τα τάγματα βίας μπορούσαν να εξοστρακίζουν και να καταδυναστεύουν κάθε φωνή αντίθετη με τη δική τους. Επιστροφή σε ένα πανεπιστήμιο των κομμάτων και των παρατάξεων χωρίς αξιολόγηση ,χωρίς σύνδεση με την παραγωγή και την οικονομία, χωρίς ελεύθερη φωνή»

«Οι υγιείς δυνάμεις της χώρας και της κοινωνίας δεν θα επιτρέψουν αυτό το πισωγύρισμα» κατέληξε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ