Κριτική Χρυσοχοίδη σε Βενιζέλο: «Παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με τα μέτρα» - iefimerida.gr

Κριτική Χρυσοχοίδη σε Βενιζέλο: «Παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με τα μέτρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ παίρνουν αποστάσεις από τους χειρισμούς και την τακτική που ακολουθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Αννα Διαμαντοπούλου σειρά είχε πριν από λίγο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τα μέτρα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης παίρνοντας τον λόγο κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ είπε στον κ.Βενιζέλο: «Παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με τα μέτρα!»
Τότε ο κ.Βενιζέλος του απάντησε: «Η τρόικα ζητεί μέτρα 6 δις εκ των οποίων το 1,2 δις από μισθούς και 2,9 δις από συντάξεις. Με τα προηγούμενα προγράμματα είχαμε περικοπές 1,6 δις σε μισθούς και 3,5 δις στις συντάξεις. Θέλεις να τα ψηφίσουμε αυτά;»

Η ένταση μεγάλωσε και με τις τοποθετήσεις άλλων βουλευτών στην ίδια συνεδρίαση.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε ότι "Ο Στουρνάρας δεν μπορεί να το παίζει τροχονόμος. Ο λαός δεν έχει πλέον τις ίδιες αντοχές."

Ο Χρήστος Αηδόνης - ανήκει στην ομάδα Λοβέρδου - είπε ότι είναι λάθος να καλλιεργούμε την ψευδαίσθηση περί αναίμακτων μέτρων. «Αν καταρριφθεί αυτή η ψευδαίσθηση, ο λαός θα πιστέψει ότι τον έχουμε εξαπατήσει» είπε.

Ο Συμεών Κεδίκογλου, αναρωτήθηκε για το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας και την εξαγορά του υγιούς κομματιού της από την Πειραιώς, ποιό θα είναι το νεο καθεστώς των εργαζομένων και τι θα γίνει με τους μικρομετόχους.

Ο Ιωάννης Δριβελέγκας, είπε ότι μας εξέπληξε όλους ότι το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι οι αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου.

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να τεθεί η πρότασή του σε ψηφοφορία αφού ελέγχει -προς το παρόν- την πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. "Η Κ.Ο. θα αποφασίσει δημοκρατικά!" είπε ο πρόεδρος του κόμματος και η εισήγησή του ψηφίστηκε ομόφωνα.

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε η μακροσκελής επιστολή Λοβέρδου την οποία μοίρασε στους βουλευτές και με την οποία ζητεί να μην περάσει η αλλαγή στο νόμο Διαμαντοπούλου και αφήνει να εννοηθεί ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ