H Keira Knightley και η βασιλική κούπα - iefimerida.gr

H Keira Knightley και η βασιλική κούπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φιλοβασιλική δηλώνει η Κίρα Νάιτλι. Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν τον πρόσφατο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κάθριν, ενώ ήταν από τις πρώτες που αγόρασε μια αναμνηστική κούπα για να τιμήσει το ζευγάρι.

Δυστυχώς όπως ανέφερε η ίδια δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της 29ης Απριλίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αν και θα το ήθελε πάρα πολύ, ωστόσο παρακολούθησε το γεγονός από την τηλεόραση.



«Έπινα τσάι από την αγαπημένη μου "βασιλική κούπα" την οποία αγόρασα όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και παρακολούθησα τον γάμο από την τηλεόραση του ξενοδοχείου όπου βρισκόμουν. Η Κάθριν ήταν υπέροχη. Το Λονδίνο ήταν τόσο όμορφο εκείνη την ημέρα. Ο κόσμος διασκέδαζε στους δρόμους και θα ήθελα να βρισκόμουν ανάμεσά τους, αλλά δυστυχώς είχα δουλειά εκείνο το βράδυ».



Βέβαια, ακόμη και το γεγονός ότι η πρωταγωνίστρια του Last Night παρακολούθησε τον βασιλικό γάμο είναι ιδιαίτερα σπάνιο, καθώς όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα PopEater δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της.



«Έχω μόνο ένα προτζέκτορα ώστε να βλέπω ταινίες και ντοκιμαντέρ. Εναλλακτικά ακούω μουσική, διαβάζω βιβλία ή συναντώ φίλους. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση γι' αυτό και δεν έχω στο σπίτι μου».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ