FRONTCO: Η ανερχόμενη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης - iefimerida.gr

FRONTCO: Η ανερχόμενη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

FRONTCO: Η ανερχόμενη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η FRONTCO είναι μια ανερχόμενη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με δυναμική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της.

Η εταιρεία παρέχει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών σε συνεργασία με τις εγκυρότερες ασφαλιστικές εταιρείες (Allianz, Chartis, Generali, Lloyd's, Aτλαντική Ένωση κ.ά.). Ιδρυτές της είναι οι Στέφανος και Ηλίας Σκούρτης, που συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση 40 και πλέον ετών στον ασφαλιστικό χώρο, υπηρετώντας τις ίδιες σταθερές αξίες: συνέπεια, ακεραιότητα, εμπιστοσύνη. Η FRONTCO διαθέτει, με έδρα την Αθήνα, ένα εκτεταμένο δίκτυο γραφείων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας από τους πιο απλούς ως τους πιο σύνθετους κινδύνους, τόσο στις ασφαλίσεις ζημιών όσο και στις ασφαλίσεις ζωής. Το μεγάλο συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι η εξειδίκευσή της. Παρέχει ασφάλιση βιομηχανικών και περιβαλλοντικών κινδύνων, αιολικών και ηλιακών πάρκων, έργων τέχνης και κάθε μορφής ειδικών κινδύνων, κάτι που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό—στην ουσία τη θέτει ...εκτός ανταγωνισμού!

Εις πείσμα της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, ο Ηλίας και ο Στέφανος Σκούρτης παραμένουν αισιόδοξοι—και πεπεισμένοι ότι θα διατηρήσουν τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας τους. Η σύναψη συνεργασιών με Αγγλία και η περαιτέρω αύξηση μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα είναι οι κεντρικοί στόχοι που θέτουν για την επόμενη διετία. Θεωρούν εξάλλου ότι η ιδιωτική ασφάλιση καλείται να παίξει ενισχυμένο ρόλο σε μια εποχή γενικευμένης ανασφάλειας και συνεχούς υποβάθμισης του κράτους πρόνοιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ