Σπείρα με μεγάλη εμπειρία πίσω από την κινηματογραφική ληστεία στο Σούνιο - iefimerida.gr

Σπείρα με μεγάλη εμπειρία πίσω από την κινηματογραφική ληστεία στο Σούνιο

Σπείρα με μεγάλη εμπειρία πίσω από την κινηματογραφική ληστεία στο Σούνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βγαλμένη από ταινία του Χόλυγουντ ήταν η ληστεία που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κοσμηματοπωλείο πολυτελέστατου ξενοδοχείου στο Σούνιο. Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο πεντάστερο ξενοδοχείο και υπό την απειλή όπλων άρπαξαν ότι κοσμήματα βρήκαν στις προθήκες και εξαφανίστηκαν.

Όπως φαίνεται οι δράστες είχε προετοιμαστεί πολύ καλά, αφού κινήθηκαν με αστραπιαίες κινήσεις και κατάφεραν να ξεφύγουν και από την ιδιωτική ασφάλεια, αλλά και από την αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Οι δράστες προφανώς γνώριζαν πως στις 9.30 το βράδυ βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση, έφτασαν με ένα τζιπ στο ξενοδοχείο, έξω ακριβώς από την είσοδο των εγκαταστάσεων. Τότε κατέβηκαν οι δύο από τους τρεις δράστες και κινήθηκαν προς το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Αμέσως κατευθύνθηκαν προς το χρυσοχοείο και μόλις εισέβαλαν μέσα απείλησαν τον υπάλληλο με τα όπλα τους και κυριολεκτικά άδειασαν το κατάστημα. Μάλιστα κατά τη διαφυγή τους, πυροβόλησαν στον αέρα και επιβιβάστηκαν γρήγορα στο αυτοκίνητο του συνεργού τους.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως πίσω από τη ληστεία κρύβεται σπείρα με μεγάλη εμπειρία στις ληστείες κοσμηματοπωλείων. Τώρα οι αστυνομικοί συλλέγουν από τις κάμερες ασφαλείας και τις μαρτυρίες από το σημείο της ληστείας στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ